Haber Kayıhan'ı idmanda yakaladı

Teknik direktör Kayıhan'ın ağabeyi 66 yaşındaki Özcan Kayıhan, bu sabah İzmir'in Alsancak semtindeki evinde yakınları tarafından ölü bulundu. Ağabeyinin ölüm haberini sabah idmanı sırasında alan Kayıhan, büyük üzüntü yaşadı.Bu arada A Milli Futbol Takımı'

Haber Kayıhan'ı idmanda yakaladı

Teknik direktör Kayıhan'ın ağabeyi 66 yaşındaki Özcan Kayıhan, bu sabah İzmir'in Alsancak semtindeki evinde yakınları tarafından ölü bulundu. Ağabeyinin ölüm haberini sabah idmanı sırasında alan Kayıhan, büyük üzüntü yaşadı.

Bu arada A Milli Futbol Takımı'nın Güney Kore ile yapacağı özel maç için Trabzon'a gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, başkan vekilleri Lütfü Arıboğan ve Servet Yardımcı, Rize'ye gelerek Çaykur Rizespor Kulübü'nü ziyaret etti. Bu sırada Kayıhan'ın ağabeyinin vefat ettiğini öğrenen Özgener, Kayıhan'a başsağlığı diledi.

Kayıhan'ın, ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere bu akşam İzmir'e gideceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler