Güzelleşeyim derken bu hale geldi
Yaklaşık 15 yaşından beri “beden algı bozukluğu” sendromu yaşayan ve vücudunda devamlı kusur bulan 30 yaşındaki Lauren Smalley, bu nedenle sürekli yaptırdığı dudak dolgusunun kurbanı oldu. Dolgudaki ‘bio-Alcamid maddesi yüzünden dudaklarında küçük tümörl
Yayınlanma:
Yaklaşık 15 yaşından beri “beden algı bozukluğu” sendromu yaşayan ve vücudunda devamlı kusur bulan 30 yaşındaki Lauren Smalley, bu nedenle sürekli yaptırdığı dudak dolgusunun kurbanı oldu.
Dolgudaki ‘bio-Alcamid maddesi yüzünden dudaklarında küçük tümörler oluşunca üst dudak dolgusu çıkarılan Smalley’in yüzünde korkunç bir yara izi kaldı. Genç kadını şimdi uzun ve pahalı bir tedavi süreci bekliyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

