Gurbette korkunç cinayet!

Almanya’nın Münih kenti yakınlarındaki Taufkirchen Kasabası’nda, 8 aylık hamile Bosnalı 21 yaşındaki Zorica H., 18 yaşındaki Türk genci Harun A. tarafından 100 bıçak darbesi ile öldürüldü. Harun A.’nın, Zorica H.’yi dünyaya getireceği bebeklerine nafaka ö

Gurbette korkunç cinayet!

Almanya’nın Münih kenti yakınlarındaki Taufkirchen Kasabası’nda, 8 aylık hamile Bosnalı 21 yaşındaki Zorica H., 18 yaşındaki Türk genci Harun A. tarafından 100 bıçak darbesi ile öldürüldü. Harun A.’nın, Zorica H.’yi dünyaya getireceği bebeklerine nafaka ödememek için öldürdüğü belirtildi.Meslek okulu sonrası kasabadaki süpermarkette, restoranda ve bir diskoda çalışan Zorica’nın, 1 yıl önce Harun ile tanıştığı ve birbirlerine âşık olan çiftin bir süre sonra da ayrıldıkları öğrenildi.

 

‘ÇOCUK SENİN, NAFAKA VERECEKSİN’

 

Ancak bu ilişkiden hamile kalan Zorica son görüşmelerinde Harun’a, “Nafaka ödemek zorundasın. Karnımdaki senin çocuğun.Mart ayının sonunda da dünyaya gelecek” dedi. Çıkan kavga üzerinemutfaktan bıçağı kapan Türk genci, yüzlerce bıçak darbesiyle genç kadını öldürdü. Harun A., kavga sırasında cinnet getirdiğini ve çok pişman olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam