Günün en iğrenç haberi Adana'dan

14 yaşındaki iki kızı kaçırıp tecavüz eden 5 kişi kızları yoldan geçen iki kişiye daha sattı. 5 zanlı bir süre sonra 'kızlarınızı parkta bulduk' diye ailelerine teslim etti.Adana'da 14 yaşındaki 2 kızı, "mahallenin o...." diyerek ıssız bir yere götürüp te

Günün en iğrenç haberi Adana'dan

14 yaşındaki iki kızı kaçırıp tecavüz eden 5 kişi kızları yoldan geçen iki kişiye daha sattı. 5 zanlı bir süre sonra 'kızlarınızı parkta bulduk' diye ailelerine teslim etti.

Adana'da 14 yaşındaki 2 kızı, "mahallenin o...." diyerek ıssız bir yere götürüp tecavüz ettikten sonra "kızlarınızı parkta bulduk" diyerek ailelerine teslim ettikleri ileri sürülen 7 kişiden 6'sı yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şehit Duran Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 19 Kasım tarihinde yaşanan olayda, Şehit Duran Mahallesi’nde oturan 14 yaşındaki N.A., aynı mahallede oturan aynı yaştaki arkadaşı İ.G. ile akşam saatlerinde evlerine giderken 19 yaşındaki U.U., 18 yaşındaki S.Ç., 23 yaşındaki B.F.K. ve 19 yaşındaki Ş.Y. ve 17 yaşındaki Ö.Ö. ile karşılaştı.
 
5 arkadaş, 2 kızın kollarından tutup zorla İt Adası olarak bilinen mevkiye götürdü. 5 Kafadar, kızların bağırmaması için de ağızlarını kapattı. Burada, 2 kıza fiili livata yoluyla tecavüz edip, elle cinsel istismarda bulunan şahıslar, bununla da yetinmeyip kızları, yoldan geçen 25 yaşındaki M.K. ile 21 yaşındak A.A.’ya kızlardan N.A.’yı para karşılığı sattılar. Zanlılar, bu satıştan N.A.’ya da 20 lira verdiler.
 
5 tecavüz zanlısı sabaha karşı, kızları evlerinin yakınındaki parka götürdü. Burada karşılaştıkları kızlardan İ.G.’nin annesine, “Bu kızları parkta bulduk.Telefonlarını başka çocuklar almış, biz o çocukları dövdük, ellerinden telefonları alıp kızlara verdik” diyerek teslim etti.
 
Kızlardan N.A.’nın yaşadıkları toplu tecavüzü halasına anlatması üzerine olay ortaya çıktı. N.A., 24 Kasım’da halasıyla gittiği Çocuk Şube Müdürlüğü’nde arkadaşı İ.G. ile nasıl kaçırılıp tecavüze uğradıklarını ayrıntılarıyla anlattı.
 
N.A. ve İ.G.’nin ifadelerinin ardından tecavüz zanlılarından 6’sı yakalandı. Zanlılardan Ş.Y.’nin ise Antalya’ya kaçtığı belirlendi. Ş.Y. hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
Adliyeye sevk edilen 6 tecavüz zanlısı tecavüz suçlamasını kabul etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler