Günnar'dan kandil mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Miraç Kandili'nin "Peygamberimizin yüce Allah tarafından ihsan ve lütufla şenlendirildiği" müstesna bir gece olduğunu bildirdi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı

Günnar'dan kandil mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Miraç Kandili'nin "Peygamberimizin yüce Allah tarafından ihsan ve lütufla şenlendirildiği" müstesna bir gece olduğunu bildirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Günnar mesajında, şunları söyledi: "Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek gün ve gecelerden bir tanesi olan Miraç gecesine kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Miraç Kandili, Peygamberimizin yüce Allah tarafından ihsan ve lütufla şereflendirildiği müstesna bir gecedir. Bu mübarek gecede, sevgili Peygamberimizin yaşadığı bu büyük mucize sadece kendisinin değil, tüm insanlık için müjdeler

içermektedir. Bu geceyi tekrar insanlığın kurtuluşuna vesile olması için değerlendirmeli ve bir ganimet bilmeliyiz. "

Salı gününü Çarşamba'ya bağlayan gece idrak edilecek olan Mirac Kandili'nin hayırlara vesile olması temennisinde de bulunan Günnar, "Tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Mirac Kandili'ni tebrik ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam