Güneş yüzünü gösteriyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Erzurum, Kars, Ardahan, Muş, Ağrı, Van, Bitlis ve Iğdır çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, öğle saatlerinden sonra Iğdır, Ağrı, Erzurum ve Kars çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olma

Güneş yüzünü gösteriyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Erzurum, Kars, Ardahan, Muş, Ağrı, Van, Bitlis ve Iğdır çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, öğle saatlerinden sonra Iğdır, Ağrı, Erzurum ve Kars çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı Kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, Doğu Anadolu'nun doğusunda yağışla birlikte 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar, Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 31

İstanbul: Az bulutlu ve açık 29

İzmir: Az bulutlu ve açık 34

Adana: Az bulutlu ve açık 31

Denizli: Az bulutlu ve açık 34

Konya: Parçalı ve az bulutlu 31

Antalya: Az bulutlu ve açık 31

Samsun: Az bulutlu 24

Trabzon: Az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı ve çok bulutlu 24

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor. 21

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 34

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam