Güne deprem ile uyandık!

Elazığ'ın İçme beldesinde 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre saat 06.13'te yerin 5 km derinliğinde merkez üssü Elazığ'ın İçme beldesi olan 4.4 şiddetinde deprem

Güne deprem ile uyandık!

Elazığ'ın İçme beldesinde 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre saat 06.13'te yerin 5 km derinliğinde merkez üssü Elazığ'ın İçme beldesi olan 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Elazığ'ın merkezinde de hissedilen deprem ilk belirlemelere göre herhangi bir hasara neden olmadı. Saat 06.19'da da 2.7 büyüklüğünde artçı bir deprem daha meydana geldi.
 
Elazığ Valisi Muammer Erol, İçme beldesinde 4.4 büyüklüğündeki deprem sonrası bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirdi.

Elazığ'ın İçme beldesinde meydana gelen deprem Tuncelilileri de korkuttu.
Elazığ'ın İçme beldesinde saat 06.13'te meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem Tunceli'de hissedildi. Sabahın erken saatlerinde sarsıntıyı hisseden vatandaşlar, panikleyerek sokağa koştu. Depremin merkez üssünün Tunceli olmadığını öğrenen vatandaşlar bir süre dışarıda bekledikten sonra evlerine döndü.

Erzurum'da sallandı

Erzurum’un Hınıs ilçesinde 3.1 büyüklüğünde hafif şiddette bir deprem meydana geldi.
Kandilli Rasathanesinden alınan bilgiye göre , bugün saat 03. 26’da merkez üssü Erzurum’un Hınıs ilçesine bağlı Halilçavuş beldesinde 3. 1 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem kaydedildi.
Depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam