Gümüşhane'de bir kişi hayatını kaybetti

Gümüşhane Kent merkezinde oturan Döne Ağaç (42), yaklaşık 1 hafta önce beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.     Döne Ağaç için Kemaliye Camisi'nde tören düzenlendi. Törene, Döne Ağaç'ın ailesi ve yakınlarının

Gümüşhane'de bir kişi hayatını kaybetti

Gümüşhane Kent merkezinde oturan Döne Ağaç (42), yaklaşık 1 hafta önce beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. 

    
Döne Ağaç için Kemaliye Camisi'nde tören düzenlendi. Törene, Döne Ağaç'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Tekke Belde Belediye Başkanı Gürsel Şeyhoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, MHP İl Başkanı Orhan Mazman, Saadet Partisi İl Başkanı Akın Demir ve vatandaşlar katıldı. 
     
Ölen Döne Ağaç'ın cenazesi, camide öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Emirler Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
     
Döne Ağaç'ın bir hafta önce evlerinde şofbenden sızan gazdan zehirlenerek ölen Celal (82) ve Çeşminaz Ağaç'ın (82) gelini olduğu belirtildi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler