Gümrükçüoğlu'nun kandil dileği

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gümrükçüoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Üç ayların gelişini müjdeleyen Regaib Kandili Allah’a yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arın

Gümrükçüoğlu'nun kandil dileği

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gümrükçüoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Üç ayların gelişini müjdeleyen Regaib Kandili Allah’a yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşmanın imkânıdır. Bu gecede Rabbimizle, yakınlarımızla ve çevremizle bağlarımızı yeniden gözden geçirir, bu vesileyle doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın insanî erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek ahlakımızı bu erdemlerle donatma irademizi yenileriz. Esasen bu gibi mübarek gün ve geceler; güzel amellerle içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu günlerde toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceği inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Regâib Kandilinin milletimizin ve İslam âleminin birlik ve bütünlüğüne, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olması Yüce Mevlam’dan niyaz ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam