Gümrükçüoğlu'ndan taziye mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a annesinin vefatı nedeniyle bir taziye meajı gönderdi.Mesajda “Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya liderini yetiştiren pek muhterem anneniz Sayın Tenzile Erdoğan’ın vefatından

Gümrükçüoğlu'ndan taziye mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a annesinin vefatı nedeniyle bir taziye meajı gönderdi.
Mesajda “Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya liderini yetiştiren pek muhterem anneniz Sayın Tenzile Erdoğan’ın vefatından Trabzon halkı olarak büyük üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Allah Tenzile Annemizin mekanını cennet eylesin, Peygamber Efendimize komşu etsin. Sizlerin ve bizim dualarımızı kabul eylesin. Acınızı tüm Trabzon olarak paylaşıyoruz, kentimiz adına Tenzile Annemize Allah’tan rahmet ve sizlere de sabırlar temennilerimizi arz ederim” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam