Gümrükçüoğlu engellilere gitti

Gümrükçüoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ile birlikte Trabzon Sağır ve Dilsizler Derneği ile Aydınlıkevler, Kanuni, Konaklar, Sanayi ve Çarşı Mahallelerindeki engelli vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Gümrükç

Gümrükçüoğlu engellilere gitti

Gümrükçüoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ile birlikte Trabzon Sağır ve Dilsizler Derneği ile Aydınlıkevler, Kanuni, Konaklar, Sanayi ve Çarşı Mahallelerindeki engelli vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Gümrükçüoğlu, engellilerin toplumun bir parçası ve vazgeçilmezi olduğunu belirterek, ''Engellilerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi için Trabzon Belediyesi olarak azami özen göstermekteyiz. Engellilerin yaptıkları kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere destek veriyoruz'' dedi.

Belediye olarak engellilerin kullanımı için 152 tekerlikle sandalye ve 35 akülü engelli arabasını ihtiyaç sahiplerine verdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, ''Son olarak belediyemize aldığımız 5 otobüste engellilerin otobüse rahat binip inebilmeleri için engelli rampaları bulunmaktadır. Yaptığımız ziyaretlerde engelli vatandaşların görüş ve önerilerini dinleme imkanı buluyoruz. Bundan sonraki çalışmalarda bu istek ve önerileri de dikkate alacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde engelli vatandaşlarımıza en iyi imkanları sunmaya bundan sonra da gayret göstereceğiz'' diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ise devletin engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için birçok önemli çalışmaya imza attığını kaydederek, ''Her engelli vatandaşımıza üç ayda bir 560 lira özürlü maaşı verilmektedir. Özürlüyü bakanlara da her ay 580 lira para veriliyor. Ayrıca özürlü vatandaşlarımıza her ay 80 lira bez parası yardımında bulunuluyor. Devletimiz eğitim almak isteyen vatandaşlarımızın evlerine öğretmen, sağlık sorunlarının giderilmesi için de doktor göndermektedir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam