Güler trafik kazası geçirdi

 karayolunun 105. kilometresinde geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Güler'in bir kaburgası kırıldı.AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, Ankara - Aksaray karayolunun 105. kilometresinde geçirdiği trafik kazasında hafif yaralandı. Güler, ambulansl

Güler trafik kazası geçirdi

 

karayolunun 105. kilometresinde geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Güler'in bir kaburgası kırıldı.

AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, Ankara - Aksaray karayolunun 105. kilometresinde geçirdiği trafik kazasında hafif yaralandı. Güler, ambulansla Ankara Bayındır Hastanesi'ne getirildi. 

 

Hastanede kendisini ziyarete gelen Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Güler'in önemli bir şeyinin olmadığını açıkladı. AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Güler ile bir süre sohbet ettiklerini, kendisinin bu gece gözlem altında bulunacağını bildirdi. Güler'in gün içerisinde taburcu olması bekleniyor. 

 

İstanbul Valiliği görevinin ardından Kamu Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan Muammer Güler, son seçimlerde AK Parti'den Mardin Milletvekili seçilmişti.

 

Güler'in Danışmanı Barış Kıranta, kaza geçiren Güler'in bir kaburgasının kırıldığını açıkladı. Sağlık durumu konusunda endişe edilecek bir durumun olmadığını ifade eden Kıranta, Güler'in hayati tehlikesinin olmadığını söyledi.

 

Kıranta, olayla ilgili olarak Güler'in kaldığı Bayındır Hastanesi önünde gazetecilere konuştu. Kıranta, Güler'in vücudunda ödemler oluştuğunu anlattı. Sağlık durumunun iyi olduğuna dikkat çeken Kıranta, Güler'in hayati tehlikesinin olmadığının altını çizdi. Kıranta ayrıca Güler'le aynı araçta bulunan şoförü ve korumasının da hafif yaralandığını kaydetti. 

 

Kıranta, kazayı şöyle anlattı: "Abdurrahim Akdağ'ın kızının düğün töreninden dönerken Aksaray'dan Ankara istikametine yaklaşık 100. kilometrede stabilize yoldan kontrolsüz çıkan bir araca çarpma suretiyle kaza oldu. Yoldan çıkıyorlar. Bir kum birikintisine saplanıyorlar. Orada koruması, şoförü ve kendisi yaralanıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam