Görenlerin kanı donuyor!

  Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlanan bir video, izleyenleri şoke ediyor. Videoda bir çocuğun barut ile yaptığı deney gösteriliyor. Türkiye'de çekilen videoda deneyi yapan çocuğun kaş ve saçları yanıyor.  Sokak ortasında hiçbir güvenlik önlemi o

Görenlerin kanı donuyor!

 

 

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlanan bir video, izleyenleri şoke ediyor. Videoda bir çocuğun barut ile yaptığı deney gösteriliyor. Türkiye'de çekilen videoda deneyi yapan çocuğun kaş ve saçları yanıyor.

 

 

Sokak ortasında hiçbir güvenlik önlemi olmadan kaldırım üzerinde yere bırakılan bir avuç barut ile bir çocuğun eline kibrit verilerek onun üzerinden deney yapılması isteniyor. Videoyu çeken yetişkin şahıs, deneyi çocuğa soruyor, yaklaşık 8 yaşındaki çocuk ise deneyin bomba patlatmak olduğunu söyleyor. Elindeki kibriti yakan çocuk, ateşi barutun üzerine bırakması ile bir anda kendisini ateş ve duman içinde buluyor.

 

 

KomeDram adlı bir grup tarafından paylaşılan bu videoya yapılan yorumlar da hayli ilginç. Biri, "Keşke sonrasını da gösterselerdi. Çocuğun yüzünü merak ettim doğrusu" ºeklinde yazarken, videoyu kendisinin çektiğini ifade eden bir kiğinin mesajı ise şöyle: "KomeDram çocukta ne saç ne kaş kaldı, bi de yüzü simsiyah oldu. Merak edilecek bi durumu yok:). Çocuğa kötü bi anı olarak kaldı."

 

 

Bazı yorumcular ise bunun bir vahşet olduğunu ifade ederek bunu yaptıranların bir an önce yakalanıp cezalandırılmasını istediler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam