Gökten turist düştü!

 Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde tatil yapan ve yamaç paraşütü kullanmak için sertifikası olduğu kaydedilen Rus Sergey Dobrik, Babadağ’daki 1700 metre yüksekliğindeki pistten single (tekli) atlayış yaptı. 15 dakika havada kaldıktan sonra iniş için Belceğ

Gökten turist düştü!

 

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde tatil yapan ve yamaç paraşütü kullanmak için sertifikası olduğu kaydedilen Rus Sergey Dobrik, Babadağ’daki 1700 metre yüksekliğindeki pistten single (tekli) atlayış yaptı. 15 dakika havada kaldıktan sonra iniş için Belceğiz Plajı’na yönelen Sergey Dobrik, fazla alçalınca plaja ulaşamadı.

Hızla inişe geçen paraşütün kontrolünü kaybeden pilot, önce bir zeytin ağacına çarptı, ardından Ölüdeniz Caddesi’ndeki marketin çatısına düştü. Şans eseri yara almayan Sergey Dobrik, çevredekilerin yardımıyla çatıdan indirildi.

Kazayı ucuz atlattığını belirten Sergey Dobrik, fazla alçalınca plaja ulaşamayacağını anladığını, otomobillerin bulunduğu caddeye inmek daha tehlikeli olacağı için çatıya yöneldiğini söyledi. Sağlık durumu iyi olan Sergey Dobrik, paraşütünü topladıktan sonra otelinin yolunu tuttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam