Göçükte yaralanan anne öldü!

Erzurum'da Gaziler Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde istinat duvarının Altunkanat ailesinin oturduğu evin üzerine göçmesi sonucu 2 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralanmıştı. Olay sonrası Aziziye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedav

Göçükte yaralanan anne öldü!

Erzurum'da Gaziler Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde istinat duvarının Altunkanat ailesinin oturduğu evin üzerine göçmesi sonucu 2 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralanmıştı. Olay sonrası Aziziye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan anne Fatma Altunkanat (23) da hayatını kaybetti. Böylece olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Erzurum'da Gaziler Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen göçükte 2011 doğumlu Can bebek ile 4 yaşındaki Berna Altunkanat hayatını kaybetmiş, anne Fatma Altunkanat (23) ile kızı Nurnisa Altunkanat (3) ise Aziziye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınmıştı. Baba Gültekin Altunkanat (22) ile oğlu Hüseyin Altunkanat (1) ise taburcu edilirken, Hüseyin bebek Zübeyde Hanım Yetiştirme Yurdu'na yerleştirilmişti.

Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam