Göçük altında kalan işçinin cesedi çıkarıldı

Adana’da kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan işçinin cansız bedeni, yaklaşık 5 saat sonra toprağın altından çıkarıldı.Alınan bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ASKİ) bağlı ekiplerin m

Göçük altında kalan işçinin cesedi çıkarıldı

Adana’da kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan işçinin cansız bedeni, yaklaşık 5 saat sonra toprağın altından çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ASKİ) bağlı ekiplerin merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi ara sokaklarında çalışma yaptığı sırada göçük meydana geldi. Bu esnada rögarın üstündeki taşı almaya inen Emir Gildir (25) isimli işçi, kayan toprağın altında kaldı.
 
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve CANKUR ekibi sevk edildi. Ekipler, halatlarla girdiği suda işçiyi bulmak için çalışma yaptı. Bu şekilde işçiye ulaşılamayınca göçükteki su belediyeye ait araç ile tahliye edildi. İşçinin yakınları da olay yerine gelerek uzun süre gözyaşı döktü.
 
Mahalle sakinleri polisin uyarılarına rağmen çalışmaları film seyreder gibi izledi. Yaklaşık 5 saat süren çalışmaların ardından 7 metre derinlikte Gildir’in cansız bedenine ulaşıldı. CANKUR ekipleri tarafından çıkartılan cenaze, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler