Giresun'da kanlı düğün 1 ölü

Alınan bilgiye göre, Kızıltaş köyündeki bir düğünde, Necdet D. (53) ve eşi Hatun D. (58) ile aralarında anlaşmazlık bulunan Necati Y. (42) tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Necdet D, ruhsatsız tabancasıyla Necati Y. ve oğlu Ersin Y'yi (15) y

Giresun'da kanlı düğün 1 ölü
Alınan bilgiye göre, Kızıltaş köyündeki bir düğünde, Necdet D. (53) ve eşi Hatun D. (58) ile aralarında anlaşmazlık bulunan Necati Y. (42) tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Necdet D, ruhsatsız tabancasıyla Necati Y. ve oğlu Ersin Y'yi (15) yaraladı.

Bunun üzerine, olay yerinde bulunan Necati Y'nin ağabeyi Hakkı Y. (49), tabancayla Necdet D'yi öldürdü. Yanında bulunan eşi Hatun D'yi ise kafasına tabancanın kabzasıyla vurarak yaraladı.

Yaralılardan Necati ve Ersin Y. Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi, Hatun D. ise Giresun Kale Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hakkı Y'nin gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam