Giresun'da feci kaza

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Kırıklı beldesinde arı sokması sonucu rahatsızlanan bir hastayı almak için giden Yüksel Kanbur (38) yönetimindeki 28 RE 325 plakalı 112 Acil Ambulansı, aynı yönde seyir halinde olan Hüsamettin Sandalcı (21) yönetimindeki 28

Giresun'da feci kaza

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Kırıklı beldesinde arı sokması sonucu rahatsızlanan bir hastayı almak için giden Yüksel Kanbur (38) yönetimindeki 28 RE 325 plakalı 112 Acil Ambulansı, aynı yönde seyir halinde olan Hüsamettin Sandalcı (21) yönetimindeki 28 RF 456 plakalı aracın aniden önüne geçmesi sonucunda bu araçla çarpıştı. Kazada ambulans şoförü Yüksel, çevreden gelen vatandaşların yardımıyla Görele  Kanbur, diğer aracın sürücüsü Hüsamettin Sandalcı ile araçta bulunan Emine Karademir (21), Mustafa Kalaman (66) ve Merve Kozak (24) yaralandı. YaralılarDevlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Emine Karademir ve Merve Kavunç burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Giresun Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler