Giresun'da emekli polis cinneti

 İstanbul’da geçirdiği cinnet sonucu eşini vurduktan sonra intihar eden emekli polis memuru ve eşi memleketleri Giresun’un Piraziz ilçesinde toprağa verildi. Emekli polis memuru İsmail Kemal Çatal İstanbul’da geçirdiği bunalım sonucu İstanbul Güneşli’deki

Giresun'da emekli polis cinneti

 

İstanbul’da geçirdiği cinnet sonucu eşini vurduktan sonra intihar eden emekli polis memuru ve eşi memleketleri Giresun’un Piraziz ilçesinde toprağa verildi. 
Emekli polis memuru İsmail Kemal Çatal İstanbul’da geçirdiği bunalım sonucu İstanbul Güneşli’deki evinde tabancasıyla önce eşi Gülcan Çatal’ı (48) öldürdüğü ardından silah sesini duyan komşularının haber vermesiyle kapıya polislerin geldiği esnada aynı tabancayla intihar etti.
 
Giresun’un Piraziz İlçesi eski Belediye Başkanı Sabri Çatal’ın oğlu olan emekli polis memuru İsmail Kemal Çatal ve eşi Gülcan Çatal, bugün Piraziz Merkez Camisi’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Kaleyanı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.
 
Biri erkek, biri kız 2 çocukları olan çiftin cenazesine İlçe Kaymakamı Hüseyin Çam, Piraziz Belediye Başkanı Cafer Mavi, Ordu-Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, İl Genel Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede Çatal çiftinin 23 yaşındaki kızları Hatice ile 17 yaşındaki oğulları Ömer anne ve babalarını kaybetmenin acısını yaşadı. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler