Gerçek bir kahraman!

PKK mensuplarının Çukurca Karataş Üs Bölgesi'ndeki bir bölüğe yaklaşık 120 teröristle düzenlediği saldırının nasıl önlendiğinin detayları ortaya çıktı. 7 Ocak'taki saldırıda teröristler, olayda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Doğan başta olmak üzere tüm böl

Gerçek bir kahraman!

PKK mensuplarının Çukurca Karataş Üs Bölgesi'ndeki bir bölüğe yaklaşık 120 teröristle düzenlediği saldırının nasıl önlendiğinin detayları ortaya çıktı.
 
7 Ocak'taki saldırıda teröristler, olayda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Doğan başta olmak üzere tüm bölük personelinin kahramanca mücadelesi sonucunda bozguna uğrayarak, silahlarını da bırakıp kaçmak zorunda kaldılar.
 
Teröristlerin karakola saldırması sırasında, isabet eden bir mermi nedeniyle silahı kullanılmaz hale gelen Uzman Çavuş, süratle makineli tüfek nişancısının yanına giderek silahını aldı ve kaçmaya çalışan teröristlere ateşe devam etti.
 
Teröristler, kaçmalarına imkan vermeyen bu yoğun makineli tüfek ateşini bastırmak için Uzman Çavuş Mehmet Doğan'ın bulunduğu mevziye birçok roket attı. Roket atışlarından birinin mevziye isabet etmesiyle Uzman Çavuş Doğan şehit olurken, iki silah arkadaşı yaralandı.

Olayda, teröristler ölüleri ile birçok silah ve malzemeyi bırakarak kaçmak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler