Genç oyuncu bıçaklanarak öldü

Arka Sokaklar, Şen Yuva ve Küçük Kadınlar adlı dizilerde rol alan Best Model 2011'e hazırlanan Beykent Üniversite öğrencisi Tolga Taş, bilgisayarını sattığı mahalle arkadaşı tarafından alacağı olan 500 lirayı isteyince bıçaklanarak öldürüldü. Yaralı halde

Genç oyuncu bıçaklanarak öldü

Arka Sokaklar, Şen Yuva ve Küçük Kadınlar adlı dizilerde rol alan Best Model 2011'e hazırlanan Beykent Üniversite öğrencisi Tolga Taş, bilgisayarını sattığı mahalle arkadaşı tarafından alacağı olan 500 lirayı isteyince bıçaklanarak öldürüldü. Yaralı halde gittiği sağlık merkezinden annesini telefonla aradıktan sonra hayata veda eden gencin ölümü yakınlarını yasa boğarken katil zanlısı Özcan Uksal polis tarafından yakalandı.

Beykent Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü son sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Tolga Taş, önceki gece mahalle arkadaşı tarafından '500' lira için öldürüldü. Esenler Turgutreis Mahallesi'nde önceki gece yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti;

Taş, mahalleden tanığıdı arkadaşı 26 yaşındaki Özcan Uksal'a dizüstü bilgisayarını 500 lira karşılığında sattı. Ancak parasını alamadı. Taş, önceki akşam arkadaşını arayarak alacağını istedi. Kısa süre sonra Özcan Uksal, telefonla evinde olan talihsiz genci arayarak dışarı çağırdı. Taş da buluşma yerine gitti. İddiaya göre beraberinde bir arkadaşıyla gelen Uksal ile Taş arasında tartışma çıktı. Tartışma sürerken yine ailenin iddiasına göre Uksal, arkadaşı Talga Taş'ı konuşarak oyalarken arkaya geçerek sırtından bıçakladı. Özcan Uksal, kaçtı.

ANNESİNİ ARADI

Tolga Taş ise kendi imkanlarıyla bir taksiye binerek yaralı halde Bağcılar Yüzyıl Mahallesi'ndeki özel bir tıp merkezine ulaştı. Burada ise annesi Selma Taş'ı arayarak, "Anne beni bıçakladılar. Hastanedeyim" dedi. Doktorlara da "Beni Özcan bıçakladı" diye konuştu. Taş doktorların tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

ZANLI YAKALANDI

Hastane görevlileri ise durumu polise bildirdi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Taş'ın ölümü üzerinde doktorlara söylediği Özcan adının peşine düştü. Polis söz konusu kişinin aynı mahallede yaşayan Özcan Uksal olduğunu belirledi. Gece yarısı ise Uksal'ı gözaltına aldı.

BİLGİSAYAR PARASI YÜZÜNDEN OLMUŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen 26 yaşındaki Özcan Uksal polise verdiği ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etti. Tolga Taş ile arkadaş olduklarını anlatan zanlının, "Tolga bana laptop'unu sattı. Parasını vermemiştim. Beni aradı. Parayı istedi. Buluşalım dedim. Önce tartıştık ardından kavga etmeye başladık. Kavga sırasında bıçaklayıp, kaçtım. Öleceğini hiç düşünmedim.Sadece korkutmak istedim" dedi. Uksal, cinayeti bir anlık öfeke sonucunda işlediğini ve pişman olduğunu söyledi.

ANNE BABA YIKILDI

Acı haber üzerine hastaneye koşan aile yakınlarını ise teskin etmek mümkün olmadı. Tekstilci baba Cengiz Taş ile anne Selma Taş, iki oğlundan birinin ölüm haberiyle yıkıldı.

MİSS WORLD OF TURKEY 2011'E HAZIRLANIYORDU

Arka Sokaklar, Şen Yuva ve Küçük Kadınlar adlı dizilerde rol alan ve bir mankenlik ajansına bağlı olduğu öğrenilen üniversitelinin Best Model 2011'e hazırlandığı öğrenildi.

CENAZEDE GÖZYAŞI

Tolga Taş için dün Esenler Kemer Mahallesi Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi.

Baba Cengiz, liseli kardeş Talip ile gencin sevenlerinin katıldığı cenasede acılı aile, katil zanlısına isyan etti. Tolga Taş'ın 13 Ocak günü Uludağ'a düzenlenen geziye giden ve gencin işleri nedeniyle katılmadığı okul arkadaşları ise acı olay üzerine istanbul'a döndü. Cenazeye katılan arkadaşları Tolga Taş için gözyaşı dökerek "Uludağ'a gelseydi yaşaycaktı" diye isyan ettiler,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler