Genç öğretmen zehirlenerek öldü

Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Beyköy İlköğretim Okulu'nda ücretli sınıf öğretmenliği yapan genç öğretmen, lojmanda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 ay önce Beyköy İlköğretim Okulu'nd

Genç öğretmen zehirlenerek öldü

Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Beyköy İlköğretim Okulu'nda ücretli sınıf öğretmenliği yapan genç öğretmen, lojmanda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 ay önce Beyköy İlköğretim Okulu'nda ücretli sınıf öğretmenliğine başlayan Nurcan Demir (21), bugün sabah saatlerinde kaldığı lojmanda ölü olarak bulundu. Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden mezun olan ve memleketi Manisa'dan gelerek geçen Ekim ayında Tekman ilçesine bağlı Beyköy'de ücretli sınıf öğretmenliğine başlayan Nurcan Demir, 3 öğretmen arkadaşı ile okula ait lojmana yerleşti. Sınıf öğretmeni olan eniştesi İsmail Çoban ile aynı yerde öğretmen olan Nurcan Demir, dün
gece 3 kız arkadaşı bir odada kalınca, yatağını diğer odaya götürerek buradaki sobayı yaktı ve uykuya daldı. Sabah Nurcan'ın kalkmadığını gören arkadaşları Pınar Azman, Sümeyra Aktaş ve Gülen Özmen, kapının arkadan kilitli olduğunu görünce seslenerek uyandırmak istedi. Ancak bağırıp, vurmalarına rağmen kapının açılmaması üzerine, erkek meslektaşlarına haber verdiler. Erkek öğretmenler kapıyı kırarak açtı ve Nurcan Demir'in hareketsiz yattığını gördüler.

Eve gelen sağlık ekibi, Nurcan öğretmenin sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi. Nurcan Demir'in cenazesi, Tekman Şehit Piyade Çavuş Muhammet Binici Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Demir'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Öte yandan, 4 yıl önce de yine Beyköy'de görevli bir öğretmen sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam