Genç Mühendisin sır dolu ölümü!

Ümraniye’de bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Elektrik Mühendisi Özgen Koçak, oturduğu 11’inci kattaki dairesinin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi. Ümraniye’de bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Elektrik Mühendisi

Genç Mühendisin sır dolu ölümü!

Ümraniye’de bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Elektrik Mühendisi Özgen Koçak, oturduğu 11’inci kattaki dairesinin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi.

 

Ümraniye’de bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Elektrik Mühendisi Özgen Koçak, oturduğu 11’inci kattaki dairesinin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi.

 

Olay, Atakent Mahallesi Reşitpaşa Caddesi Dadaloğlu Sokak Çiçekgün Sitesi’nde bu sabah 07.30 sularında meydana geldi. İşe gitmek için evlerinden çıkan apartman sakinleri, bahçede hareketsiz yatan komşuları Özgen Koçak (28) ile karşılaştı. Bunun üzerine 112 Hızır Acil Servisi ile 155 Polis İmdat’a haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Koçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olayla ilgili araştırma başlatırken, Ümraniye Cumhuriyet Savcısı’na haber verildi.Cumhuriyet Savcısı ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı uzmanların incelemelerini tamamlamasının ardından ceset Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na gönderildi. Koçak’ın cesedine otopsi yapılacağı, bu nedenle cesedin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’ndan alınarak Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderileceği açıklandı.

 

ÜZERİNDE İLAÇLAR BULUNDU

Uludağ Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduğu öğrenilen Özgen Koçak’ın, bir süreden beri psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Koçak’ın üzerinde 3 kutu ilaç bulundu.Bu ilaçların da psikolojik tedavide kullanıldığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak Koçak ile aynı evi paylaştığı ve aynı işyerinde çalıştığı belirtilen arkadaşının bilgisine başvuruldu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam