Genç kızlar için "Lolita" şifresi

İstanbul,Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy bölgesinde yapılan fuhuş operasyonunda 29 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı operasyonlarda yakalananlardan 12 kadının fuhuş şebekesi tarafından sermaye olarak kullanıldığı öğrenildi.Şebekenin yönetici kadrosunda ise 17

Genç kızlar için "Lolita" şifresi

İstanbul,Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy bölgesinde yapılan fuhuş operasyonunda 29 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı operasyonlarda yakalananlardan 12 kadının fuhuş şebekesi tarafından sermaye olarak kullanıldığı öğrenildi.

Şebekenin yönetici kadrosunda ise 17 kişinin bulunduğu belirtildi. Yapılan çalışmada şebekenin zengin işadamlarına 18 ve 20 yaş arası genç kızları pazarladığı ortaya çıktı.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü 3 ay süren telefon dinlemesinin ardından lüks otellerde işadamlarına kadın pazarladığı öğrenilen bir şebekeye karşı operasyon yaptı. Beşiktaş, Kadıköy ve Şişli'de daha önceden tespit edilen 14 adrese yapılan baskınlarda toplam 29 kişi gözaltına alındı.
 
Gözaltına alınanlar arasında bulunan 12 kadının şebeke tarafından erkeklere pazarlandığı öğrenildi. Yakalanan 17 kişinin ise şebekenin yönetici kadrosunda olduğu belirtildi. Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'nin düzenlediği operasyonda emniyette getirilerek sorgulanan sermaye olarak kullanılan 12 kadın herhangi bir zührevi hastalık taşıyıp taşımadığının anlaşılması için hastaneye gönderildi.
 
GENÇ KIZLAR İÇİN "LOLİTA" ŞİFRESİ
 
Polis fuhuş şebekesi ile ilgili yaptığı çalışmada önemli ayrıntılara ulaştı. Şebekenin kendilerini arayan işadamlarıyla anlaşarak lüks otellere, lüks yatlara 18 ve 20 yaş arası kadın gönderdikleri öğrenildi. Müşterilerin şebekeyi arayarak istedikleri genç kızlar için "lolita" şifresi kullandıkları belirtildi.
 
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve şebekeyle ilgili önemli dedayların olduğu belirtiliyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam