Genç Kızın Çıplak Deniz Keyfi

Ege Üniversitesi öğrencisi Duygu Ö. (25) doğum gününü, önceki gece saat 00.15 sıralarında arkadaşı Deniz O. (27) ile birlikte Göztepe'de Vali Konağı karşısındaki sahil kenarında kutladı. Alkol alan kızlardan Duygu Ö., üzerindeki kıyafetleri çıkararak çırı

Genç Kızın Çıplak Deniz Keyfi

Ege Üniversitesi öğrencisi Duygu Ö. (25) doğum gününü, önceki gece saat 00.15 sıralarında arkadaşı Deniz O. (27) ile birlikte Göztepe'de Vali Konağı karşısındaki sahil kenarında kutladı. Alkol alan kızlardan Duygu Ö., üzerindeki kıyafetleri çıkararak çırılçıplak denize girdi.
 
 Çevredeki vatandaşlar genç kızın canına kıymak istediğini düşünerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen deniz polisi ve asayiş polis ekipleri genç kızın denizde yüzdüğünü gördü. Polislerle bir süre tartışan Deniz Ö., elbiselerini giymemekte direndi.
 
 Ben özgürüm deyip tartıştı
 
 Polislerin "Neden çırılçıplak denize girdin?" sorusuna genç kız, "Bir insanın elbiselerini çıkarması bu kadar mı sorun olur? Siz normal düşünemiyorsunuz. Ben özgürüm. Doğum gününü kutlamak için denize böyle girdim" cevabını verdi. Güzelyalı Polis Karakolu'na götürülen Duygu Ö. hakkında, 'çevreyi rahatsız ettiği' gerekçesiyle tutanak tutuldu. Genç kız daha sonra nöbetçi savcının talimatıyla polisler tarafından ekip otosuyla evine gönderildi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam