Genç kızın acı sonu

 Giresun'un Espiye ilçesinde üniversiteye hazırlanan genç, duş almak için girdiği banyoda babası tarafından ölü olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre, ilçenin Çam Mahallesi'nde bir evde yaşayan Yücel Özkul (22), akşam saatlerinde duş almak için banyoya

Genç kızın acı sonu

 

Giresun'un Espiye ilçesinde üniversiteye hazırlanan genç, duş almak için girdiği banyoda babası tarafından ölü olarak bulundu.
 
Edinilen bilgilere göre, ilçenin Çam Mahallesi'nde bir evde yaşayan Yücel Özkul (22), akşam saatlerinde duş almak için banyoya girdi. Oğlunun banyodan uzun süre çıkmamasından şüphelenen baba, kapıyı zorlayarak girdiği banyoda Yücel Özkul'u iple asılmış halde buldu.
 
Espiye Çok Programlı Lisesi'nden mezun olan Yücel Özkul'un üniversiteye hazırlandığı belirtilirken, gencin sosyal paylaşım sitesindeki profiline ise en son "Öyle zamanlar vardır ki gittiğiniz yer önemsizdir önemli olan nasıl gittiğinizdir" yazdığı görüldü.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler