Genç kıza zorla fuhuş!

Samsun'da 19 yaşındaki D.M.’yi evinde alıkoyup, zorla erkeklere pazarladıkları iddiasıyla biri kadın toplam 6 tutuklu sanık hakim karşısına çıktı. Sanıklar suçlamaları kabul etmezken, 41 yaşındaki A.A.,adlı kadın sanık "Tek suçum bu kızın dışarda kalmasın

Genç kıza zorla fuhuş!

Samsun'da 19 yaşındaki D.M.’yi evinde alıkoyup, zorla erkeklere pazarladıkları iddiasıyla biri kadın toplam 6 tutuklu sanık hakim karşısına çıktı. Sanıklar suçlamaları kabul etmezken, 41 yaşındaki A.A.,adlı kadın sanık "Tek suçum bu kızın dışarda kalmasına gönlümün razı olmaması. Ben sadece ona yardım ettim" dedi. Duruşmaya katılan D.M., "1 ay A.A’ya ait evde kaldım. Bir çok erkek gelip gidiyordu. Beni tehdit edip, 4 kişiyle cinsel ilişkiye zorladılar. Bir başka kız daha vardı. Ona da zorla fuhuş yaptırıyorlardı" diyerek şikayetçi oldu. Zorla fuhuş yaptırıldığı ileri sürülen ve duruşmaya gelmeyen 25 yaşındaki S.B. ise gönderdiği dilekçesinde sanıklardan şikayetçi olmadığını belirtti.

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde geçen Şubat ayında ortaya çıkan olayda, iddialara göre evden kaçan D.M., bir arkadaşının aracılığıyla A.A adlı kadın ile tanıştı. Kalacak yeri olmadığı için de A.A’ya ait evde kalan genç kız, bir süre sonra A.A ve birlikte yaşadığı sevgilisi Turhan Y. (39) tarafından para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girmesi için zorlandı. Bu sırada ihbar üzerine eve baskın düzenleyen polis S.B ile genç kızı kurtardı.

D.M.’nin ifadelerine göre, ev sahibi A.A ve Turhan Y. ile birlikte, Gökhan O. (29), İbrahim C. (32), Emrah Ü. (24), Nebi K.’yı (28) gözaltına aldı. Zorla cinsel istismarda bulunmak, fuhuş yaptırmak ve fuhuş yaptırmaya aracı olmak suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edilen sanıklar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, haklarında 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 20’şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bugün ilk kez hakim karşısına çıkan sanıklar suçlamaları kabul etmeyip tahliyelerini talep ederken, A.A., "Dışarda kaldığı için kendisini eve aldım. 3-4 gün benim evimde kaldı. Böyle işlerle uğraşmam. Sadece acıdım. Hava soğuk olduğu için dışarda kalmasına gönlüm razı olmadı. Ben sadece ona yardım ettim" dedi.

Duruşmaya katılan D.M ise, bir arkadaşı aracılığıyla A.A ile tanıştığını söyleyerek, "1 ay A.A’nın evinde kaldım. Para karşılığı buradaki sanıklardan 4’ü ile cinsel ilişkiye girmem için zorlandım. Sanıklar benimle ilişkiye girdikten sonra parasını A.A’ya veriyordu. Bir kez evden kaçtım. Korktuğum içinde kimseye bir şey diyemedim. Bir süre sonra tekrar beni bulup tekrar eve getirdiler. Eve sürekli birileri gelip gidiyordu. S.B’ye de zorla fuhuş yaptırdılar. Sanıkların hepsinden şikayetçiyim" dedi.

Duruşmaya katılmayan S.B ise mahkemeye gönderdiği dilekçesinde sanıkların hiç birinden şikayetçi olmadığını, kendisine zorla bir şey yaptırılmadığını belirtti. Mahkeme, gelmeyen tanıklar ile S.B’nin dinlenmesi için duruşmayı ertelerken, tutuklu sanıkların tahliye taleplerini kabul etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam