Genç kız, kız arkadaşına kaçtı

 Birbirlerine aşık olduklarını belirten ikili, evlenmek istediklerini söyledi. Ancak baba kızını alıp eve götürdü. Genç kız ikinci kez kaçınca aileler ikilinin birlikte yaşamalarına razı oldu. Facebook'da birbirleri ile evli olduklarını ilan eden genç kız

Genç kız, kız arkadaşına kaçtı

 

Birbirlerine aşık olduklarını belirten ikili, evlenmek istediklerini söyledi. Ancak baba kızını alıp eve götürdü. Genç kız ikinci kez kaçınca aileler ikilinin birlikte yaşamalarına razı oldu. Facebook'da birbirleri ile evli olduklarını ilan eden genç kızların önümüzdeki günlerde,G.A.'nın sevgilisi İ.A.'yı ailesinden resim olarak isteyeceği belirtildi.

 

İstanbul'da polise başvuran A. Ailesi kızlarının internet üzerinden tanışığı bir erkek tarafından kaçırıldığı yönünde şikayette bulundu. Polis şikayet üzerine harekete geçerek önce kayıp genç kızın bilgisayarını incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucu 19 yaşındaki İ.A.'nın 4 ay önce tanıştığı Gürkan isimli bir gençle kaçtığı tespit edildi. Gürkan isimli gencin kaldığı ev bulundu. Polis sabaha karşı eve baskın yaptı. Baskında kaçırıldığı iddia edilen İ.A. evde bulundu. Ancak evde bir genç kız daha vardı. Polis 21 yaşındaki G.A. adlı genç kıza Gürkan isimli genci sorduğunda önce ?O burada yok. Akşam gitti' cevabını aldı.

 

Polisi şok eden itiraf

Ancak kısa süre sonra genç kız aslında Gürkan isimli kimsenin olmadığını kendisinin Gürkan olduğunu ve İ.A. ile birlikte olduğunu söyledi. İlişki yaşadıklarını anlatarak, birbirlerini sevdiklerini ve evleneceklerini söyledi. Genç kızların ifadeleri alındı. İkili burada da aşk yaşadıklarını ve birlikte olmak istediklerini tekrarladı. İ.A. polise kendi rızası ile G.A.'ya kaçtığını söylerek eve gitmek istemediğini belirtti.

 

Aşkı uğruna köpek tarafından ısırıldı

Kızlarının bir erkeğe kaçtığını zannederken bir genç kıza kaçtığını öğrenen İ.A. ile kızlarının bir kız kaçırdığını öğrenen G.A.'nın ailesi durum karşısında şok geçirdi. İ.A., babası tarafından eve götürüldü. Ancak kız arkadaşından vazgeçmek istemeyen G.A. bir süre sonra İ.A.'nın evinin önüne geldi. Burada pencereye çıkarak içerdeki sevgilisini görmeye çalışan G.A.'yı evin köpeğinin saldırısına uğradı. G.A. kalçasından yaralandı ve tedavi gördü.

 

Evlenecekler

Bu olaydan bir süre sonra İ.A. evden bir kez daha kaçtı.Ailesi tarafından geri getirilmek istendi ancak yaşı19 olduğu için zorla götüremedi. G.A. ile birbirlerini sevdiklerini söyleyen İ.A'nın ailesi bir süre sonra pes etti.G.A.'nın aileside kızlarının seçimine saygı duyunca, 2 kıza birlikte yaşama izni çıktı. Evlenmek isteyen 2 genç kızın ailesi, bu durumu nasıl yapacaklarını bilmedikleri öğrenildi. Bir mağazada tezgahtar olarak çalışan G.A.'nın,evlilik hazırlıklarına başladığı bu amaçla bir ev kiraladığı belirtildi.G.A.,yakın bir zamanda ailesi ile İ.A.'yı babasından isteyecek. Birbirlerini sevdiklerini çevrelerin sürekli ifade eden 2 genç kızın ilk evliliklerini sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta ilan etti. .Facebook adreslerinden G.A.'nın İ.A ile evli olduğu İ.A. sayfasında da G.A ile evli olduğu bilgisi yer alıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler