Genç kız kendini denize attı!

Üsküdar Sahilinde arkadaşıyla birlikte oturan 18 yaşındaki genç kız, bilinmeyen bir nedenle denize atladı. Deniz polisi, genç kızın bulunması için arama çalışması başlattı.Olay, Şemsipaşa Ahmet Camisinin bulunduğu sahilde mevkide meydana geldi. Edinilen b

Genç kız kendini denize attı!

Üsküdar Sahilinde arkadaşıyla birlikte oturan 18 yaşındaki genç kız, bilinmeyen bir nedenle denize atladı. Deniz polisi, genç kızın bulunması için arama çalışması başlattı.

Olay, Şemsipaşa Ahmet Camisinin bulunduğu sahilde mevkide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saat 18.30 sıralarında beraberindeki Cem E. (25) ile sahile gelen Rukiye Y. (18), çantasını sahildeki bankın üzerine bıraktıktan sonra bilinmeyen bir nedenle denize atladı. Cem E., durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın bulunabilmesi için Kıyı Emniyeti Müdürlüğü'nden yardım istedi. Olay yerine sevk edilen deniz polisi dalgıçları, genç kızın bulunması için çalışma başlattı. Genç kızın geride bıraktığı çantasından nüfuz cüzdanı ve özel eşyaları çıktı.

Olay yerine gelen Cem E.'nin bir arkadaşı, "Cem arkadaşım, beni telefonla aradı. 'Üsküdar sahile gel, arkadaşım denize atladı' dedi. Ben de merak edip buraya geldim" diye konuştu. Cem E., bilgisine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Genç kızı arama çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler