Genç kaleci kendini astı

Olay, bugün Çorum'un Kunduzhan Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz olan 19 yaşındaki Semih Yerli, maddi sıkıntılar nedeniyle ailesiyle tartışınca, girdiği bunalım sonucu kendini evindeki odasının tavanına iple asarak yaşamına son verdi.Geçtiğimiz sezon Tür

Genç kaleci kendini astı

Olay, bugün Çorum'un Kunduzhan Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz olan 19 yaşındaki Semih Yerli, maddi sıkıntılar nedeniyle ailesiyle tartışınca, girdiği bunalım sonucu kendini evindeki odasının tavanına iple asarak yaşamına son verdi.

Geçtiğimiz sezon Türkiye 2'nci Ligi'nde yer alan Çorumspor'un genç takımında kaleci olarak görev yapan Yerli'nin, bu sezon başında yetersiz görülerek teknik heyet tarafından takımdan gönderildiği ve bu nedenle de psikolojisinin bozulduğu ileri sürüldü. Takımla yollarının ayrılmasını kendisine kişiselleştirerek sorun yapan ve sürekli olarak arkadaşlarına “Ben haksızlığa uğradım. Bunu hak etmedim” diyen Semih Yerli'nin tuğla ocaklarında çalışan 53 yaşındaki babası Muzaffer Yerli ile işsiz olduğu için sürekli tartıştıkları öne sürüldü. Cansız bedeni de evde babası tarafından bulunan gencin cenazesi, otopsi için Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam