Genç futbolcu kalbine yenildi

Fransa'da Pinault şoku yaşanıyor!.. Geçen pazar günü kalp krizi geçiren ve acilen hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki futbolcu, kalp krizinden 4 gün sonra yaşamını yitirdi.  Pinault, kalp krizi geçirmeden 2 gün önce takımının Brest'i 2-0 yendiği maçta oynam

Genç futbolcu kalbine yenildi

Fransa'da Pinault şoku yaşanıyor!.. Geçen pazar günü kalp krizi geçiren ve acilen hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki futbolcu, kalp krizinden 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

 Pinault, kalp krizi geçirmeden 2 gün önce takımının Brest'i 2-0 yendiği maçta oynamış ve yapılan kontrollerde o sırada kalbinde bir probleme rastlanmamıştı.

 Bu arada Fransa Futbol Ligi Başkanı Frederic Thiriez, vefat eden genç futbolcu için taziye mesajı yayınladı.

 Thiriez, yaptığı açıklamada, "Büyük bir üzüntü içerisindeyim. Futbol ailesi ağlıyor. Bu acı hepimizi kalplerimizden yaraladı. Ailesine, yakınlarına, takım arkadaşlarına ve Clermont kulübüne en derin taziyelerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam