Genç aşıkları vidanjör ayırdı!

 Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde, Levent Avcı yönetimindeki İSU vidanjörü, bir anlık dikkatsizlik sonucu Ağva yönünden Kandıra yönüne giden Emine Nurdan Yapar'ın (18) kullandığı motosikletle çarpıştı. Vidanjörün altına giren Emine Nurdan Yapar ve sevgilisi

Genç aşıkları vidanjör ayırdı!

 

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde, Levent Avcı yönetimindeki İSU vidanjörü, bir anlık dikkatsizlik sonucu Ağva yönünden Kandıra yönüne giden Emine Nurdan Yapar'ın (18) kullandığı motosikletle çarpıştı. Vidanjörün altına giren Emine Nurdan Yapar ve sevgilisi olduğu öğrenilen Ümit Gündoğdu (20) ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ikiliden Emine Nurdan Yapar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, durumu ağır olan Ümit Gündoğdu ise yoğun bakıma alındı.

 

Kazaya neden olduğu iddia edilen İSU'ya ait vidanjörün sürücüsü Levent Avcı polis tarafından gözaltına alındı. Kaza kurbanı Emine Nurdan Yapar, gözyaşları arasında Kefken Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren Nurdan Yapar ile yaralanan Ümit Gündoğdu'nun birbirlerini çok sevdikleri ve evlilik hazırlıkları yaptıkları belirtildi.

 

'AŞK MESAJI' YÜREK BURKTU

 

Kazada hayatını kaybeden Nurdan'ın, Facebook'ta 'gerçek aşk' ile ilgili yazdığı mesaj, okuyanların içini burktu. İşte o mesajdan bir bölüm:

 

"Gerçek aşk dediğin nedir bilir misin sevgilim. Her an onu düşünüp aklına gelmesidir. Ayrılmayı düşünmemektir. Ayrılsan bile barışmak için çözüm yolu bulmaktır. Aşk sevdiğini göstermektir. Seviyorum, aşığım demektir. Merak etmektir, aşk tırnağına diken batsa 'Aşkım kıyamam' lafını yalandan da olsa söylememektir. Şimdi benim gerçek aşkımı anladın mı sevgilim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam