Gelinliği kefeni oldu!

Yakınlarının cenaze törenine katılmak için gittikleri Erzurum'da trafik kazasında ölen 5 kişi, Sakarya'da toprağa verildi. Annesi ve kardeşiyle birlikte kazada ölen, 8 gün sonra düğünü olan 26 yaşındaki Muteber Kılıç, son yolculuğuna giyemediği gelinliğiy

Gelinliği kefeni oldu!

Yakınlarının cenaze törenine katılmak için gittikleri Erzurum'da trafik kazasında ölen 5 kişi, Sakarya'da toprağa verildi. Annesi ve kardeşiyle birlikte kazada ölen, 8 gün sonra düğünü olan 26 yaşındaki Muteber Kılıç, son yolculuğuna giyemediği gelinliğiyle uğurlandı.

Erzurum'da otomobilin devrilmesi sonucu hayatlarını kaybeden Tahsin Tekcan (57), Şehrinaz Kılıç (59), oğlu Talip (38), kızı Muteber Kılıç ve Paşa Barlı (68) Sakarya'da toprağa verildi. Erzurum'dan uçakla İstanbul'a götürülen cenazeler, daha sonra araçlarla Sakarya'daki evlerine getirildi.

Ölenlerden Tekcan, öğle vakti Maltepe Mahallesi'ndeki Aksa Camii'nde düzenlenen törenin ardından Serdivan İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Şehrinaz Kılıç (59), oğlu Talip (38) ve kızı Muteber Kılıç'ın cenazeleri ise Arifiye ilçesinde toprağa verildi.

Anne ve oğlunun cenazeleri, evlerinin önünde helallik alınıp dua okunduktan sonra Nehirkent Merkez Camii'ne getirildi. 10 Temmuz'da Sakarya'nın Kocaali ilçesinde 112 Acil Servis'te Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan Murat Barka ile düğünü olan Muteber Kılıç'ın gelinliği, tabutunun üzerine örtüldü.

Acılı ailenin yakınları, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Törene; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ölenlerin yakınları, Muteber Kılıç'ın nişanlısı Barka ve çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından anne ve iki çocuğunun cenazeleri, omuzlarda Aşağı Kirazca Orta Mahalle Mezarlığı'na kadar götürüldü. Anne ve çocukları, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Ölenlerden Paşa Barlı da Serdivan ilçesinde toprağa verildi.

Erzurum'un Pasinler ilçesindeki bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için Sakarya'dan yola çıkan Talip Kılıç (38)'ın kullandığı 54 ZN 517 plakalı otomobil, Erzurum-Aşkale karayolunda devrilmişti. Kazada, sürücü Kılıç ile Paşa Barlı, Tahsin Tekcan, Şehrinaz Kılıç ve Muteber Kılıç ölmüştü. Zeki Kılıç ise yaralanmıştı. Ölenlerden Muteber Kılıç, 10 Temmuz'da Sakarya'nın Kocaali ilçesinde 112 Acil Servis'te Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan Murat Barka ile dünya evine girecekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam