Gelin ve damada büyük şok!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Ahmet ve Kübra Gönülal'ın düğün merasiminde gelin ve damada takılmak üzere davetlilerin getirdiği altın, para ve döviz bulunan çanta, düğün salonunda kayboldu.Düğün kutlamaları için bugün 11.00'de davetliler düğün töreninin

Gelin ve damada büyük şok!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Ahmet ve Kübra Gönülal'ın düğün merasiminde gelin ve damada takılmak üzere davetlilerin getirdiği altın, para ve döviz bulunan çanta, düğün salonunda kayboldu.

Düğün kutlamaları için bugün 11.00'de davetliler düğün töreninin yapılacağı ilçedeki Bimpaş Düğün Salonu'na alınmaya başlandı. Misafirlerin, düğün hediyesi olarak getirdiği altın, para, döviz ve hediyelik eşyaların bulunduğu ziynet çantası, düğün sahibinin davetlilerle ilgilenmesi esnasında kayboldu.

Damadın annesi Ayten Gönülal, "Gelen hediyeleri, bir çanta içinde salonun girişinde bulunan masanın önüne koymuştum. Bir ara misafir karşılamak için kapıya yöneldim. Geriye dönüp baktığımda çantayı göremedim. İlk aşamada yakınlarımızdan birinin çantayı güvenlik için aldığını düşündüm. Maalesef 1 dakika içinde hediyelik eşyaların bulunduğu ziynet çantası kayboldu. Salonun güvenlik kamerası o esnada kapanmış. Olayın öncesi ve sonrası olup da çantanın kaybolma aşamasının olmaması ilginç. Yetkililerin olayı çözüme kavuşturmasını istiyoruz." dedi.

Düğün Sahibi Selim Gönülal, kendisi alt katta iken meydana gelen olayla ilgili olarak gereği gibi misafirlerle ilgilenemediğini, böyle bir günde bu olayın olmasını kabullenemediğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam