Gelin- damadı kaza ayırdı: 3 ölü

Tokat'ın Erbaa ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ölürken, 8 kişi de yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin düğünleri için Erzurum'dan Çorum'a giden gelin, damat ve yakınlarını taşıdığı öğrenildi. K

Gelin- damadı kaza ayırdı: 3 ölü

Tokat'ın Erbaa ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ölürken, 8 kişi de yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin düğünleri için Erzurum'dan Çorum'a giden gelin, damat ve yakınlarını taşıdığı öğrenildi.

Kaza, Niksar-Erbaaa yolunun 31'inci kilometresindeki yol yapım çalışmalarının yapıldığı Karanlıkdere mevkisinde meydana geldi. Erzurum'dan Çorum istikametine giden 25 yaşındaki Faik Ergin'in kullandığı 19 TA 043 plakalı otomobile, karşı yönden gelen Nurettin Altınarı'nun kullandığı 25 EF 262 plakalı kamyonet yandan çarptı. Devrilip takla atan otomobilde bulunan Büşra Ergin, (24) Fatma Ergin (44) ve Kadriye Kükrek(37) olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Faik Ergin ile diğer araçta bulunan şoför Nurettin Altınarı, Muhammet Altınarı, Emine Altınarı, Semiha Altınarı, Mehmet Akif Kördikenlioğlu, Ayşenur Kördikenlioğlu ve Tuğba Kördikenlioğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Niksar ve Erbaa İlçe Devlet Hastanelerine sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

YARIN DÜĞÜNLERİ VARDI

Kazada otomobilde bulunan şoför Faik Ergin ile Büşra Ergin'in 3 gün önce nikah yaptıkları ve düğün töreni için Erzurum'dan Çorum'a gittikleri öğrenildi. Kaza yapan otomobilde davetiyeleri bulunan çiftin düğün törenlerinin yarın yapılacağı öğrenildi. Kazada ölen gelin adayı Büşra Ergin'in davetiyesinde kızlık soyadı olarak 'Polat' yazıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam