Geceyi arkadaşının evinde geçirdi ama...

İstanbul Bahçeşehir’de, Hatice Koşar (34) adlı kadın, Kosovalı arkadaşı Ashım Jusufu’nun evinde ölü bulundu. Jusufu’nun Bulgaristan’a kaçtığı tespit edilirken, Hatice Koşar’ın ölüm nedenini otopsi raporu belirleyecekİstanbul’da, 11 yıllık evli ve 10 yaşın

Geceyi arkadaşının evinde geçirdi ama...

İstanbul Bahçeşehir’de, Hatice Koşar (34) adlı kadın, Kosovalı arkadaşı Ashım Jusufu’nun evinde ölü bulundu. Jusufu’nun Bulgaristan’a kaçtığı tespit edilirken, Hatice Koşar’ın ölüm nedenini otopsi raporu belirleyecek

İstanbul’da, 11 yıllık evli ve 10 yaşında bir çocuk annesi olan Hatice Koşar (34), geçtiğimiz hafta arkadaşı Ashım Jusufu’nun (35) Bahçeşehir’de bulunan dairesine misafirliğe gitti. Koşar, eşini telefonla arayarak, geceyi arkadaşının evinde geçireceğini söyledi. Bir gün sonra Jusufu ile Koşar’dan ses çıkmadı. Bunun üzerine Jusufu’nun arkadaşları, işadamının kapısını çilingirle açtırıp içeri girdi. Koşar, salonda ölmüş halde bulundu.
 
Vücudunda darp izleri olduğu görülen kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis ise soruşturma başlattı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, Jusufu’nun olay günü koşarak evden çıktığını tespit etti. Ardından Ashım Jusufu’nun Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Bulgaristan’a kaçtığı belirlendi. Polis çok yönlü araştırmasını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam