Gece nişanlandı öğlen vefat etti

Van'ın Erciş ilçesini enkaz haline getiren depremde en fazla can kaybının yaşandığı yerlerden biri de kahvehaneler oldu.Pazar gününü hükümet konağının etrafındaki kahvehanelerde geçiren yüzlerce kişi, enkaz altında kaldı. Şu ana kadar kahvehane enkazların

Gece nişanlandı öğlen vefat etti

Van'ın Erciş ilçesini enkaz haline getiren depremde en fazla can kaybının yaşandığı yerlerden biri de kahvehaneler oldu.

Pazar gününü hükümet konağının etrafındaki kahvehanelerde geçiren yüzlerce kişi, enkaz altında kaldı. Şu ana kadar kahvehane enkazlarından 15 ceset çıkarılırken, 100'den fazla kişi kurtarılmayı bekliyor.

1 AY ÖNCE ASKERDEN GELMİŞTİ
Erciş'teki deprem trajik olaylara da sahne oldu. Alınan bilgilere göre, bir ay önce askerden geldiği öğrenilen Fatih Dinler (21), ailesinin teşvikiyle kendisine yeni bir hayat kurmaya karar verdi.

GECE NİŞANLANDI, SABAH VEFAT ETTİ
Kendi mahallesinden tanıdığı sevdiği kızla önceki gece nişanlanan Dinler, dün öğlene doğru arkadaşlarıyla birlikte kahvehaneye gitti. Evlilik hayaliyle mutluluğunu arkadaşlarıyla paylaşan Fatih Dinler, depremle birlikte enkaz altında kaldı.

Yaklaşık 4 saat kurtarılmayı bekleyen Dinler, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler