Gaziantep'te patlama: 1 ölü

Olay, saat 17.00 sıralarında Alaybey Mahallesi Reyhan sokaktaki 5 katlı Kardeşler Apartmanı'nın teras katında meydana geldi.Apartman sakinleri, patlama sonrasında polis ve itfaiye ihbarda bulundu. Patlama ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itf

Gaziantep'te patlama: 1 ölü

Olay, saat 17.00 sıralarında Alaybey Mahallesi Reyhan sokaktaki 5 katlı Kardeşler Apartmanı'nın teras katında meydana geldi.

Apartman sakinleri, patlama sonrasında polis ve itfaiye ihbarda bulundu. Patlama ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Polis ve itfaiye ekipleri, teras kattaki kilitli kapıyı kırarak içeri girdiler. Daireye girdiklerinde bir kişinin kanlar içindeki cesediyle karşılaşıldı.

Apartmanda yapılan araştırmada cesedin 4'ncü katta oturan 22 yaşındaki Murat Akça'ya ait olduğu belirlendi. Oğlunun ölüm haberini alan annesi Döne Akça ve kardeşleri sinir krizleri geçirdi.

Bu arada patlamayı duyarak teras katına çıkmak isteyen Akça'nın yakınları polisle tartıştı. Olay yerine gelen Terörle Mücadele ve Bomba İmha Uzmanı ekipleri Murat Akça'nın ölümü ve patlamanın nedenini araştırıyor.

5 kardeşin en büyüğü olan Akça'nın daha önce bir konfeksiyon atölyesinde çalıştığı, 7 ay önce askerden geldiği ve bir süredir işsiz olduğu öğrenildi. Patlamayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam