Gaziantep'te bombalı saldırı: 8 ölü

Gaziantep'te Karşıkaya Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç inflak etti. İlk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiği patlamada, 50 kişi de yaralandı.Gaziantep'te Karşıyaka Polis Karakolu yakınlarında saat 20.00 sıralarında büyük bir p

Gaziantep'te bombalı saldırı: 8 ölü

Gaziantep'te Karşıkaya Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç inflak etti. İlk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiği patlamada, 50 kişi de yaralandı.

Gaziantep'te Karşıyaka Polis Karakolu yakınlarında saat 20.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi.

Patlamada 8 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi de yaralandı.

Gaziantep'in merkez Şehitkâmil ilçesinde yer alan Karşıyaka Polis Karakolu'nun önünde meydana gelen patlamanın ilk belirlemelere göre bir terör saldırısı olduğu öğrenildi.

34 plakalı bomba yüklü bir aracın polis karakolunun önünden geçerken patladığı öğrenildi.

Olay sonrasında bir halk otobüsü ve onlarca araç patlamanın etkisiyle paramparça olurken, dükkanların da camları kırıldı. Polis, teröristleri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

VALİ ERDAL ATA: BOMBA YÜKLÜ ARAÇ PATLATILDI

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Karşıyaka polis karakolu önünde meydana gelen patlamanın nedeninin, bomba yüklü bir aracın inflak ettirilmesi olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam