Gaziantep'de Kalaşnikoflu infaz

 GAZİANTEP'te uzun namlulu silahın kullanıldığı kavgada 32 yaşındaki Alpay Özcan öldü. Otomobille kaçan 2 şüpheliden biri yakalandı. Olay, dün saat 20.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Hoşgör Cami Sokak'ta meydana geldi. Sokakta arkadaşlarıyla bir

Gaziantep'de Kalaşnikoflu infaz

 

GAZİANTEP'te uzun namlulu silahın kullanıldığı kavgada 32 yaşındaki Alpay Özcan öldü. Otomobille kaçan 2 şüpheliden biri yakalandı. 

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Hoşgör Cami Sokak'ta meydana geldi. Sokakta arkadaşlarıyla birlikte yürüyen Alpay Özcan, Mehmet Aday ve 'Sarı Coşkun' lakaplı Coşkun Sönmez ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Aday ve Coşkun Sönmez, Kalaşnikof'la Alpay Özcan'ı yaralayarak kaçtı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Özcan, olay yerine çağrılan ambulansla götürüldüğü Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Olay sonrası 46 EL 343 plakalı otomobille kaçan Mehmet Aday yakalanırken, Coşkun Sönmez ise izini kaybettirdi. Polis kaçan Sönmez'i yakalamak için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam