Gazeteci Yüksel hayatını kaybetti

Giresun Gazeteciler Derneği eski Başkanı Mehmet Yüksel, solunum ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir solunum ve böbrek yetmezliği nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Has

Gazeteci Yüksel hayatını kaybetti

Giresun Gazeteciler Derneği eski Başkanı Mehmet Yüksel, solunum ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında hayatını kaybetti.

 Bir süredir solunum ve böbrek yetmezliği nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi gören Mehmet Yüksel, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Yüksel; Milliyet, Dünya Gazetesi ve TRT'nin Giresun Temsilciliği görevlerinde bulundu, Giresun Gazeteciler Derneği ile Giresun Musiki Derneği'nin başkanlığını yaptı. Trompet çaldığı için 'Daddara Mehmet' lakabıyla tanınan 3 çocuk babası Yüksel, 10 Şubat'ta da eşi Sevim Yüksel'i yitirmişti.

Mehmet Yüksel'in cenazesi yarın öğlen Hacı Miktat Cami'nde kılınacak namazın ardından Beyazıt Köyü'nde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam