Gazanfer Özcan'a son görev

Türk tiyatrosunun büyük isimlerinden Gazanfer Özcan bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Önceki gün yaşamını yitiren büyük usta son kez dostlarıyla birarada olacak. Gazanfer Özcan için ilk tören bugün 10.00'da Kadıköy'de Şehir Tiyatroları Haldun Taner Sahne

Gazanfer Özcan'a son görev

Türk tiyatrosunun büyük isimlerinden Gazanfer Özcan bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Önceki gün yaşamını yitiren büyük usta son kez dostlarıyla birarada olacak. Gazanfer Özcan için ilk tören bugün 10.00'da Kadıköy'de Şehir Tiyatroları Haldun Taner Sahnesi'nde yapılacak. Özcan'ın cenazesi, Altunizade'deki İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Gazenfer Özcan'ın ölümü en çok hayat arkadaşı Gönül Ülkü'yü yıktı. 47 yıllık eşi ve sahne arkadaşını kaybeden Gönül Ülkü evine çekilerek büyük bir sessizliğe gömüldü. Gönül Ülkü'nün sık sık sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi. Özcan'ı son yolculuğuna uğurlamaya hazırlanan dostları ise ünlü sanatçının, "Ben olmasam da tiyatrom devam etmeli" şeklinde vasiyet bıraktığını söyledi.

Özcan'ın acı haberini Londra'dan alan Avrupa Yakası'nın Sacit'i Tolga Çevik ise "Onunla paylaşmak onuruna nail olduğum günler, okunabilecek en yüksek fakültelerden daha eğiticiydi. Çok üzgünüm" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam