'Gangnam Style' değil 'İşçi Style'

Dünyayı kasıp kavuran Güney Koreli sanatçı PSY'nin Gangnam Style şarkısı, Güngören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının da gündemine girdi. Yoğun ve yorucu iş temposu öncesi, güne ısınma hareketleri ve spor yaparak başlayan temizlik işçiler

'Gangnam Style' değil 'İşçi Style'

Dünyayı kasıp kavuran Güney Koreli sanatçı PSY'nin Gangnam Style şarkısı, Güngören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının da gündemine girdi. Yoğun ve yorucu iş temposu öncesi, güne ısınma hareketleri ve spor yaparak başlayan temizlik işçileri, bu hareketleri bir kademe daha ileriye taşıyarak dansa dönüştürdü.

Herkesin diline dolanan dans hareketlerini yapmaktan keyif aldığı Gangnam Style şarkısı ve dansını bu kez Güngören Belediyesi temizlik işçileri taklit etti. Göreve başlamadan önce şarkı ve dans ile enerji depolayan çalışanlar, işlerindeki verimi de arttırdı.

 
Gangnam Style şarkısını severek dinleyen işçiler, Güney Koreli şarkıcının dansını taklit etmekten de büyük keyif alıyor. Dans hareketlerini tam yapamasalar da, keyifli bir günün kapısını ardına kadar aralamanın mutluluğunu yaşıyorlar.
 
Güngören Belediyesi zaman zaman, günlük iş stresi altında yorulan personeline yönelik moral ve motivasyon aktiviteleri organize ediyor. Ayrıca Güngören Belediyesi temizlik işçileri bu sene, Usta sanatçı Kemal Sunal anısına, İstanbul ilçelerinin katılımıyla gerçekleşen en hızlı süpürgeci yarışmasında ikinci olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam