Gaffar Okkan'ı Yeşil mi öldürdü?

 Gaffar Okkan'ın Jitem tarafından öldürüldüğünü ifade eden Karaaslan; Gaffar Okkan'ın ölüm emri Jitem'in Diyarbakır TİM komutanı Zahit Engin tarafından verilmiştir. O günkü JİTEM Gaffar Okkan'ı bugünkü Ergenekon'a rapor ediyor. Ergenekon da Zahit Engin'e

Gaffar Okkan'ı Yeşil mi öldürdü?

 Gaffar Okkan'ın Jitem tarafından öldürüldüğünü ifade eden Karaaslan; Gaffar Okkan'ın ölüm emri Jitem'in Diyarbakır TİM komutanı Zahit Engin tarafından verilmiştir. O günkü JİTEM Gaffar Okkan'ı bugünkü Ergenekon'a rapor ediyor. Ergenekon da Zahit Engin'e Gaffar Okkan'ı öldürmesi için emir veriyor. JİTEM de Okkan'ı öldürüyor. Bu söylediklerimi PKK itirafçısı Abdülkadir Aygan da söylemiştir.

VALİ BULUNMASINI İSTEMEDİ

Gaffar Okkan'ın öldürüldüğü gün görev yapan Kolordu komutanı o günkü olağanüstü hal bölge valisine "Ben komple Diyarbakır'ın etrafını sarayım ve failleri bulayım" diyor. ama OHAL bölge valisi bunu kabul etmedi." şeklinde konuştu.

BİNGÖL'DE KATLEDİLEN 33 ER

Bingöl'de katledilen 33 er olayının üzerine bugüne kadar gidilmediğini ifade eden Nihat Karaaslan 'Devlet bu olayı sahiplenmedi. Örgütte bu eylemi üstlenmedi. Öcalan örgüt içinde istemediği kendine başkaldıran generallere bu olayı pasladı, onu kötüledi ama devlet hiç bir zaman sorgulamadı. Olay derin devletle ilgilidir ve Bingöl özellikle seçildi. ' dedi.

YEŞİL'DE ORADAYDI

Bingöl halkı o zaman Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ı görmüştür ve Yeşil'in olayın esnasında oradaydı. Bingöl'de 33 askerin şehit edilişini sevk ve idare eden komutan Zeynel isimli Bingöllüdür. Abdullah Öcalan hiç bir dönem Zeynel isimli bir komutandan bahsetmemiştir. Bingöl halkı da Zeynel isimli kişiyi tanıyor.

OLAYI YAPAN ZEYNEL KOD ADLI CELAL BARAK'TIR

Bu olayı yapan Zeynel'dir ve Zeynel kod adlı terörist eyalet komutanıdır. Orada Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'da vardı. Neden onlar konuşulmuyor. Mahmut Yıldırım'da Bingöllü'dür ve kendiside oradaydı. Mahmut Yıldırım'ın bu konuda kendisi 'Bingöl'ün Genç ilçesinde MHP İlçe Başkanı öldürülmüştür. Taziyeden dönerken tesadüfen oraya uğradım. Uğradığımda da olaya yakın bir mefasede de çay içmek zorunda kaldım.

BİRDENBİRE ORTADAN KAYBOLDU

Zeynel kimdir? Abdullah Öcalan daha sonra Zeynel'le bir daha telefon görüşmesi yaparım dediğinde iki kişi ile birlikte çıktığında, bu iki kişi öldürüldükten sonra Zeynel ortadan kaybolmuştur. Zeynel kimdir? Zeynel bulunsun olay çözülsün.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam