Fuhuştan 22 kişi tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, adliyeye sevk edilen ve savcılıkça ifadesi alınan 27 kişiden 26'sı tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Yabancı uyruklu bir kişi, ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zanlılardan 9'

Fuhuştan 22 kişi tutuklandı
Edinilen bilgiye göre, adliyeye sevk edilen ve savcılıkça ifadesi alınan 27 kişiden 26'sı tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Yabancı uyruklu bir kişi, ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Zanlılardan 9'u kadın 22'si tutuklandı, 4 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polisin 3 gün önce Konya ve Mersin'de yaptığı eş zamanlı operasyonda, internetten “çocuk bakıcısı aranıyor” ilanıyla Türkiye'ye getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 27 kişi gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler