Fuhuşta şifre 'misafirliğe geldik'

Kadıköy Osmanağa Mahallesi'nde, daha önce öğrenci yurdu olarak kullanılan üç katlı binada fuhuş yapıldığı ihbarını alan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, binanın iki ay önce, pazarlamacı olduğunu söyleyen Erdoğan Sarı tarafından aylık 6 bin YTL bed

Fuhuşta şifre 'misafirliğe geldik'
Kadıköy Osmanağa Mahallesi'nde, daha önce öğrenci yurdu olarak kullanılan üç katlı binada fuhuş yapıldığı ihbarını alan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, binanın iki ay önce, pazarlamacı olduğunu söyleyen Erdoğan Sarı tarafından aylık 6 bin YTL bedelle kiralandığını belirledi.

Binaya çok sayıda kişinin girip çıktığı belirlenirken, "Misafirliğe geldik" parolasıyla girildiği belirlendi. Dün binaya gelen iki sivil polis, Erdoğan Sarı'ya parolayı söyleyip içeri girdiler ve yere yatırarak etkisiz hale getirdiler. Binada yapılan aramada, saklanmaya çalışan Özbekistan, Azerbaycan ve Türkmenistan uyruklu dokuz kadın gözaltına alındı. Bina mühürlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam