Fuhuş yaptıkları için vurdum!

 Gaziantep'te 26 yaşındaki Yunus Yaşar, tartıştığı ablası 44 yaşındaki Ayşe Tut'u tabancayla vurarak öldürdü, diğer ablası 48 yaşındaki Gülperi Yaşar ile eniştesi 48 yaşındaki Mehmet Yaşar'ı da yaraladı. Yakalanan şüpheli, "Ablalarımın fuhuş yaptığını duy

Fuhuş yaptıkları için vurdum!

 

Gaziantep'te 26 yaşındaki Yunus Yaşar, tartıştığı ablası 44 yaşındaki Ayşe Tut'u tabancayla vurarak öldürdü, diğer ablası 48 yaşındaki Gülperi Yaşar ile eniştesi 48 yaşındaki Mehmet Yaşar'ı da yaraladı. Yakalanan şüpheli, "Ablalarımın fuhuş yaptığını duydum. O yüzden vurdum" dedi.

İstanbul'da konfeksiyon işçisi Yunus Yaşar, dün akşam Gaziantep'e gelerek Göllüce Mahallesi'ndeki ablası Ayşe Tut'un evine gitti. Yunus Yaşar, burada ablaları Ayşe Tut, Gülperi Yaşar ve eniştesi Mehmet Yaşar'la tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yunus Yaşar, cebinden çıkardığı tabancayla ablaları Ayşe Tut, Gülperi Yaşar ve eniştesi Mehmet Yaşar'a ateş etti. Komşuların yardımıyla olay yerine çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Ayşe Tut hayatını kaybederken, Gülperi Yaşar ve eşi Mehmet Yaşar ise tedaviye alındı.

Polis tarafından kısa sürede yakalanan Yunus Yaşar'ın ifadesinde, "Ablalarımın fuhuş yaptığını duydum. O yüzden vurdum" iddiasında bulundu. Bu arada ifadesine başvurulan Gülperi Yaşar ve eşi Mehmet Yaşar'ın ise iddiaları reddederek, "Yunus bizden para istedi. Vermeyince tabancayla ateş etti" dediği öğrenildi.

Şüpheli Yunus Yaşar, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam