Fuhuş yapan öğretmen şoku!

Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı, hakkında fuhuş yapmak ve fuhuş yapma eğiliminde bulunduğu iddialar üzerine adresinde bulamadığı öğretmen için Resmi Gazete’de tebligat yaptı.Resmi Gazete’de bugün yayımlanan ilanda, Bursa’da bir il

Fuhuş yapan öğretmen şoku!

Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı, hakkında fuhuş yapmak ve fuhuş yapma eğiliminde bulunduğu iddialar üzerine adresinde bulamadığı öğretmen için Resmi Gazete’de tebligat yaptı.

Resmi Gazete’de bugün yayımlanan ilanda, Bursa’da bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan G.A. hakkındaki tebligata yer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlığı’nın ilanında fuhuş yapmak ve fuhuş yapma eğiliminde olmak suçlamasıyla G.A. hakkında düzenlenen soruşturma raporuna göre isnat olunan fiil ile ilgili olarak savunması istendiği ancak, adresinde bulunamadığından tebligat yapılamadığına dikkat çekildi.

Bakanlık, adresinde bulamadığı G.A. hakkındaki tebligat kararını Resmi Gazete’de yayımladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler