Fırat Nehri 2 çocuğu yuttu
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Fevzipaşa İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri İbrahim Halil Torun ve Ahmet Okatan, serinlemek için girdikleri Fırat Nehri'nde boğularak can verdi. Torun ve Okatan'ın cenazeleri Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yayınlanma:
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Fevzipaşa İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri İbrahim Halil Torun ve Ahmet Okatan, serinlemek için girdikleri Fırat Nehri'nde boğularak can verdi.
Torun ve Okatan'ın cenazeleri Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İki çocuğun yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
