Fındık bahçesinde kesik baş!

Düzce Subaşı Köyü'nde ilaçlama yapmak için fındık bahçesine giden Ertuğrul Ceylan, gövdesinden ayrılmış bir çocuk başı buldu.Ceylan'ın araması üzerine jandarma olay yerine geldi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma kesilmiş başın gövde kısmını bulamadı.

Fındık bahçesinde kesik baş!

Düzce Subaşı Köyü'nde ilaçlama yapmak için fındık bahçesine giden Ertuğrul Ceylan, gövdesinden ayrılmış bir çocuk başı buldu.

Ceylan'ın araması üzerine jandarma olay yerine geldi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma kesilmiş başın gövde kısmını bulamadı. Başın bulunduğu yere yaklaşık 30 metre uzaklıkta bir çift spor ayakkabısı ile yanmış kumaş parçası üzerinde saç teli tespit edildi.

Yapılan incelemede kesik başın dişlerinden birinin dolgu olduğu belirlendi. Bunun üzerine soruşturma, kesik başın, 5 Ocak tarihinde kaybolduğu bildirilen Hatice Arı'ya (15) ait olması ihtimali üstünde yoğunlaştırıldı.

Düzce'nin Sancaktar Mahallesi'nde oturan ve meslek lisesi birinci sınıfta okuduğu öğrenilen Arı'nın, 'okula gidiyorum'' diyerek evden ayrıldığı ve bir daha dönmediği, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldığı belirtildi.

Arı'nın kaybolmasından sonra cep telefonunun okuduğu okulunun yakınındaki kalıcı konutlar bölgesinde bulunduğu, bu kapsamda başlatılan soruşturmada, biri polis memuru 2 kişinin tutuklandığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam